DS Brands

За нас

Кои сме ние?

DS Brands product collage big

Историята на DS Brands е история на изключително опитни професионалисти в областта на дистрибуцията на бързооборотни стоки. История на динамично развитие, което включва присъединяването на цели 7 бранда към нашето портфолио за по-малко от 7 години. И история на дългогодишни отношения с партньорите ни – производители и дистрибутори.

Това, което през близката 2012 година започна като малък семеен проект, се превръща във вдъхновяващ и успешен бизнес. Стартирахме като ексклузивен дистрибутор на един от най-големите производители на захарни изделия и снакс в Гърция – Tottis Bingo – комапния на 45 години и признат лидер на гръцкия пазар. През годините присъединихме към портфолиото си и доказани с качеството си производители и брандове като: Serenata, Koukou Roukou, Tottis, Violanta, Chrisanthidis, Orino и Реколта.

Складовете и администрацията на DS Brands са позиционирани в град Пловдив, но разполагаме с изградена дистрибуционна мрежа в цялата страна. Нашите продукти могат да бъдат открити както в големите вериги супермаркети, така и в локални вериги магазини, малки семейни магазини и независими търговци.

Благодарение на уникалния ни търговски подход ние в DS Brands изградихме добри взаимоотношения с най-големите вериги супермаркети в България с над 300 магазина на територията на страната: Kaufland, Billa, T Market, Фантастико.

С времето мащабът се променя – достигаме до все повече търговски вериги и крайни потребители, обогатяваме асортимента си, екипът ни се развива и постигаме все по-високи цели. Въпреки това нашата мисия и ценности никога не се променят: Ние внасяме и дистрибутираме само храни с неповторим вкус.

Искаш ли да станеш
наш дистрибутор?

0
Марки продукти
10 +
Продукта
100
Точки на продажба