DS Brands

Партньори

Доверието е базата на всяко партньорство

Стартирахме като ексклузивен дистрибутор на един от най-големите производители на захарни изделия и снакс в Гърция – Tottis Bingo – комапния на 45 години и признат лидер на гръцкия пазар. С времето мащабът се променя – достигаме до все повече търговски вериги и крайни потребители, обогатяваме асортимента си, екипът ни се развива и постигаме все по-високи цели.

Men shaking hands partnership DS Brands
Гъвкавост
Винаги успяваме да реагираме навреме. Дори в извънредни ситуации.
Отдаденост

Отдадени сме на развитието на нашите брандове и на успеха на нашите партньори.

Лоялност
Да сме лоялни докрай на нашите партньори е единственият начин на работа, който познаваме.

Нашите партньори

Tottis

TOTTIS BINGO е лидер на гръцкия пазар повече от 45 години. Компанията е създадена през 1970 г. като малко производствено предприятие, но скоро след това се превръща в цяла индустрия. Вафлите са основният ѝ продукт, а портфолиото им включва някои от неугасващите и популярни гръцки марки като Serenata, Amaretti и Koukouroukou. Качеството на продуктите им е спечелило доверие на потребителите в 40 страни по света. 

Violanta

Violanta е производител на бисквити с отличаващ се вкус, форма и здравословни съставки. Историята на компанията започва от квартална пекарна, разположена в град Трикала в центъра на Гърция. През годините Violanta разработва и разраства продуктовата гама, добавяйки към нея много различни вкусове. 

Cretamel

ORINO е един от брандовете на гръцката компания Cretamel, която е основана през 1996 г. и се намира на остров Крит в Гърция. Основателите на Cretamel са семейство, което участва в производството на мед по забележителна семейна рецепта и мечтае да разраства своето портфолио от продукти с критски мед. Така през 2000 г. те създават нова серия от традиционни гръцки продукти – сусамово- медните барове и барове с карамелизирани ядки.

Chrisanthidis

Историята на семейство Chrisanthidis датира от 1980 г., когато те откриват първата си семейна работилница – магазин в Неа Карвали, Кавала, където правят своите известни курабии с традиционен гръцки вкус по домашна рецепта. Година след година семейството и техните партньори експериментират, изпробват, отхвърлят и накрая създават широка гама курабии с първокласно качество.

0
Бранда
10 +
Продукта
1000
Точки на продажба

Свържи се с нас

Свържете се с екипа на DS Brands, ако сте производител или дистрибутор на храни на българския пазар. Нямаме търпение да се срещнем.
ул. Уста Генчо 9,
4000 Пловдив, България