DS Brands

Serenata предизвика креативността на младите на The Bridge Fest 2019

Участници в играта на Serenata

Това лято имахме удоволствието да бъдем част от един от най-вдъхновяващите фестивали в България – The Bridge Fest 2019. Събитието се състоя на 13-21.07. и се организира за 10-та поредна година в прелестния дунавски град Видин.

Александър Иванов снимка за игра на Serenata

Ние, от Serenata Bulgaria, подкрепихме събитието, защото вярваме, че всеки притежава скрит талант, който си струва да покаже пред света. Именно, на The Bridge Fest 2019, се събират най-креативните и талантливи млади хора на България. Ритъма на събитието бе повече от жив и вдъхновяващ. Всеки присъстващ можеше да усети изкуството, музиката и позитивната енергия. Минавайки покрай работилниците, видяхме как младите таланти с лек замах, създават красиви и значими творби. На най-добре представилите се участници във фестивала, подарихме 2 кутии, пълни със Serenata вкусотии.

Но как Serenata предизвика креативността на присъстващите?

Hristiyana Hristova снимка за игра на Serenata спечелила слушалки

Вярваме, че младите хора трябва да виждат себе си като мечтатели, творци и двигатели. Ето защо ги провокирахме да направят своя интересна снимка, в която Serenata е главният герой. Заснеха се много креативни кадри, на които ти предлагаме да се насладиш и ти (всички снимки можеш да разгледаш на официалната ни Facebook страница в албум)

Предизвикателството на Serenata Bulgaria бе прието и както сам виждаш, излъчването на победители не беше никак лесна задача. След дълго преглеждане, успяхме да се спрем на най-отличаващите се кадри. Наградихме късметлиите с награди, които да направят ежедневието им още по-цветно и свободно – 2 броя безжични слушалки и 2 преносими колонки, на които да слушат любимите си песни.

Марио Илиев снимка за игра на Serenata спечелила колонка

А когато дадеш свобода на таланта си се случат най-красивите неща. Споделяме ти песента, която младите сътвориха по време на The Bridge FEST. Тя е вдъхновена от посланието на Serenata Bulgaria #БъдиТози и изпълнена от група „Икигай“.

Ние, от Serenata Bulgaria, ще продължим да бъдем част от инициативи, които подкрепят творчеството на младите хора, разширяват техния кръгозор и предизвикват тяхната креативност. Благодарим на организаторите на The Bridge Fest 2019 и на всички участници в него! Споделихме толкова шарени емоции, широки усмивки и вдъхновяващи идеи.

Кое е следващото събитие ли?

Декември месец ще се включим в мисията на фестивала TRAP Fest 2019 Приключението3, организиран от Фондация „Тротоара“ и Фондация ​И АЗ МОГА/I CAN TOO. Очаквай скоро повече детайли за участието.

Категория